Κίνδυνος για κεκλεισμένων θυρών στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου

Κίνδυνος για κεκλεισμένων θυρών στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου

Σενάριο εφιάλτη για τους φίλους του ποδοσφαίρου, καθώς ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας 2024 κινδυνεύει να διεξαχθεί χωρίς θεατές, στη σκιά των ελλιπών υποδομών του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της χθεσινής σύσκεψης στην ΕΠΟ, ο τελικός, προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου, όντως θα λάβει χώρα στο Βόλο, όπως ορίζει η προκήρυξη, αλλά μόνο εάν το γήπεδο πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται η εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας και ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκος, τόνισε την υποχρέωση της Ομοσπονδίας να τηρήσει την προκήρυξη, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την άρνηση του Άρη να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ. "Εάν οι προϋποθέσεις δεν τηρηθούν έως ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο, ο τελικός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών", δήλωσε ο κ. Μπαλτάκος, με τον Παναθηναϊκό να εκφράζει επιφυλάξεις ακόμη και για την παρουσία θεατών, λόγω του φόβου για επεισόδια.

Ο δήμαρχος Βόλου εμφανίζεται πρόθυμος να φιλοξενήσει περίπου 11.000 φιλάθλους, όμως, προς το παρόν, οι απαραίτητες υποδομές δεν υπάρχουν. Η πρόταση για διεξαγωγή του τελικού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας προσέκρουσε στην άρνηση του Άρη, ο οποίος αρνείται να αγωνιστεί σε γήπεδο που αποτελούσε έδρα του Παναθηναϊκού. Η ΕΠΟ, πάντως, δήλωσε πρόθυμη να συνδράμει οικονομικά στην αναβάθμιση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής της απόφασης, εάν οι συνθήκες βελτιωθούν έως τον Μάιο.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.