22χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από 4 άτομα στον Πύργο

22χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από 4 άτομα στον Πύργο

Σοκαριστικό περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο του Πύργου, όπου 22χρονος δέχτηκε άγρια επίθεση από 4 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας βρισκόταν σε μια μικρή πλατεία δίπλα στο θέατρο Απόλλων, όταν ένα σκούρο αυτοκίνητο με 4 επιβαίνοντες Ρομά σταμάτησε μπροστά του. Ακολούθησε λογομαχία, η οποία ξέφυγε γρήγορα από κάθε έλεγχο.

Οι 4 δράστες βγήκαν από το όχημα και όρμησαν στον 22χρονο, χτυπώντας τον με μανία. Ο άτυχος νεαρός δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Παρά τον ξυλοδαρμό, ο 22χρονος κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να καλέσει την αστυνομία. Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών έσπευσε στο σημείο, ενώ οι δράστες, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία τους, τράπηκαν σε φυγή.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματισμένο νεαρό στο νοσοκομείο Πύργου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο 22χρονος φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.