Εγνατία Οδός | Οδηγός ΚΤΕΛ ξέχασε 75χρονη σε σταθμό εξυπηρέτησης οχημάτων

Εγνατία Οδός | Οδηγός ΚΤΕΛ ξέχασε 75χρονη σε σταθμό εξυπηρέτησης οχημάτων

Μια 75χρονη γυναίκα βίωσε μια εφιαλτική εμπειρία κατά τη διάρκεια επιστροφής της από την Άρτα στη Θεσσαλονίκη, όταν ο οδηγός του λεωφορείου ΚΤΕΛ στο οποίο επέβαινε την ξέχασε σε μια στάση εξυπηρέτησης οχημάτων. Η ηλικιωμένη, που είχε ταξιδέψει στην Άρτα για την κηδεία του συζύγου της, βγήκε από την τουαλέτα του λεωφορείου και διαπίστωσε με τρόμο ότι το όχημα είχε αναχωρήσει χωρίς αυτήν. Βυθισμένη σε θλίψη και σοκ, η 75χρονη βρέθηκε μόνη σε ένα έρημο σταθμό, χωρίς χρήματα ή κινητό τηλέφωνο. Ευτυχώς, ένας πρόθυμος σερβιτόρος από το εστιατόριο του σταθμού την βοήθησε.

Μετά από προσπάθειες, κατάφερε να βρει τον αριθμό του οδηγού και του ζήτησε να επιστρέψει για να παραλάβει την ηλικιωμένη. Αδιαφορώντας, όμως, ο οδηγός συνέχισε το δρομολόγιό του, αφήνοντας την άτυχη γυναίκα στο έλεος της μοίρας. Τελικά, η 75χρονη σώθηκε χάρη στην τύχη, όταν ένα σχολικό λεωφορείο που εκτελούσε εκδρομή σταμάτησε στον σταθμό. Ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, αντιλαμβανόμενος την κατάσταση, φρόντισε να μεταφέρει την ηλικιωμένη στην Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από την οικογένεια της 75χρονης, η οποία κατήγγειλε την αδιαφορία και την έλλειψη ανθρωπιάς από πλευράς του οδηγού του ΚΤΕΛ. Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Άρτας παραδέχτηκε το λάθος του οδηγού και δήλωσε πως θα υπάρξουν κυρώσεις.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.