Θεσσαλονίκη | Αποφυλακίστηκε 50χρονος για υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας

Θεσσαλονίκη | Αποφυλακίστηκε 50χρονος για υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας

Ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών αποφυλακίστηκε με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, έχοντας προηγουμένως καταδικαστεί για υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας πριν από οκτώ χρόνια. Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του έντιμου προηγούμενου βίου του, με αποτέλεσμα η ποινή των 6 ετών κάθειρξης να μειωθεί σε 4 χρόνια και 2 μήνες φυλάκισης, εξαγοράσιμα με 5 ευρώ ημερησίως.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, θύμα του ήταν μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Ο άνδρας, αντιδρώντας στις επαφές της γυναίκας με τον πρώην σύζυγό της, έστειλε υλικό από προσωπικές τους στιγμές μέσω δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης στα ανήλικα παιδιά της. Αυτό το υλικό φαίνεται να διαρρεύσει σε φίλους των παιδιών και να δημοσιευτεί αργότερα σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2016 στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, με τον κατηγορούμενο να κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και εκβίαση, ζητώντας χρηματικό ποσό 200 ευρώ από τη γυναίκα. Κατά την απολογία του, απέδωσε τις ενέργειές του στη μέθη και την αγάπη του για τη γυναίκα, ενώ επίσης αναφέρθηκε ότι αισθάνθηκε προσβεβλημένος από λόγια του πρώην συζύγου της. Καταδικάστηκε για τις πράξεις του, όπως και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο πριν από έναν χρόνο, και μεταφέρθηκε στις φυλακές

 
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.