Στον εισαγγελέα Πειραιά οι συλληφθέντες για τα 210 κιλά κοκαΐνης

Στον εισαγγελέα Πειραιά οι συλληφθέντες για τα 210 κιλά κοκαΐνης

Μετά την εντυπωσιακή κατάσχεση 210 κιλών κοκαΐνης κρυμμένης σε κοντέινερ με κατεψυγμένες γαρίδες στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Πέμπτης (23/5), οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Εκεί, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν. Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έφερε στο φως μια σημαντική ποσότητα ναρκωτικών, η οποία προοριζόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, για διακίνηση στην Ευρώπη. Η εξιχνίαση της υπόθεσης από τις αρχές ρίχνει φως σε ένα εκτεταμένο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών, ενώ η εξέλιξή της αναμένεται με ενδιαφέρον.

Η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης:

«Θέλω να συγχαρώ τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ για την οργανωμένη και συστηματική δουλειά, που είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης, του επαγγελματισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος. Η αδιάκοπη προσπάθειά τους να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών μας είναι ανεκτίμητη και αξίζει την αναγνώριση και τον έπαινο όλων μας.

Με τέτοιες επιτυχίες, η εμπιστοσύνη μας στην Ελληνική Αστυνομία ενισχύεται ενώ επιβεβαιώνεται η δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το έργο τους. Η κοινωνία μας μπορεί να αισθάνεται πιο ασφαλής, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν αφοσιωμένοι επαγγελματίες που εργάζονται ακούραστα για την προστασία μας.

Συνεχίζουμε ενωμένοι στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας για την ασφάλεια της χώρας μας».

df.jpg

hjk.jpg

rty.jpg

nm.jpg

rty.jpg

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.