Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων - Μπλόκο στην Εθνική Οδό από αγρότες του Αλμυρού

Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων - Μπλόκο στην Εθνική Οδό από αγρότες του Αλμυρού

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Αλμυρού και της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας. Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (25/1), περισσότερα από 60 τρακτέρ και 15 αγροτικά οχήματα ξεκίνησαν από την περιοχή «Πλατάνια» του Αλμυρού και κατευθύνθηκαν προς την Εθνική Οδό.

Οι αγρότες, αγανακτισμένοι από την ακρίβεια και την έλλειψη μέτρων στήριξης από την κυβέρνηση, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Αλμυρού. Δυνάμεις της αστυνομίας, που βρίσκονται στο σημείο, προσπαθούν να αποτρέψουν την άνοδο των τρακτέρ στην Εθνική Οδό. Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή να κλείσει η έξοδος προς Αλμυρό στην ΠΑΘΕ.

Οι αγρότες, όμως, είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στον προορισμό τους και να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, περνούν ακόμη και μέσα από χωράφια, προκειμένου να ανέβουν στην Εθνική. Η κινητοποίηση των αγροτών αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, καθώς οι αγρότες δεν βλέπουν καμία ανταπόκριση από την κυβέρνηση.

photo

photo

photo

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.