Βασανισμός και πυροβολισμός 69χρονου στο Ρέθυμνο: Του είχαν πετάξει βιτριόλι στο παρελθόν

Βασανισμός και πυροβολισμός 69χρονου στο Ρέθυμνο: Του είχαν πετάξει βιτριόλι στο παρελθόν

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 69χρονος κτηνοτρόφος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, μετά από βάναυση δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο ποιμνιοστάσιό του. Οι δράστες φαίνεται ότι βασάνισαν τον ηλικιωμένο πριν τον πυροβολήσουν, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος υπέστη σοβαρή κακοποίηση πριν δεχθεί πυροβολισμούς, γεγονός που κάνει τους επιθεωρητές της υπόθεσης να αναζητούν το κίνητρο πίσω από μια τόσο βίαιη πράξη. Οι αξιωματούχοι της αστυνομίας έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες για να εντοπίσουν πιθανούς υπόπτους και να κατανοήσουν τα αίτια της επίθεσης. Η τραγική ιστορία της οικογένειας φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες, καθώς στο παρελθόν, ο γιος του 69χρονου είχε πέσει θύμα επίθεσης με βιτριόλι.

\Το στοιχείο αυτό δεν αποκλείεται να σχετίζεται με το πρόσφατο αιματηρό περιστατικό, προσθέτοντας νέα δεδομένα στην έρευνα των αρχών. Η κοινωνία του Ρεθύμνου είναι συγκλονισμένη από τη βία και την αγριότητα της επίθεσης, ενώ οι τοπικές αρχές απευθύνουν κάλεσμα για ειρήνη και αποκατάσταση της τάξης. Οι πολίτες εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς την οικογένεια του τραυματισμένου κτηνοτρόφου, ελπίζοντας σε μια γρήγορη ανάρρωση και αποκατάσταση της δικαιοσύνης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image