Έκκληση της Βέφας Αλεξιάδου για βοήθεια: Έχω μεγάλη ανάγκη

Έκκληση της Βέφας Αλεξιάδου για βοήθεια: Έχω μεγάλη ανάγκη

Η Βέφα Αλεξιάδου έκανε δημόσια έκκληση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, ζητώντας άμεσα βοήθεια. Το συγκλονιστικό μήνυμα της διάσημης μαγείρισσας κοινοποιήθηκε μαζί με μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, υποδηλώνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής της. Η Βέφα Αλεξιάδου, ένα πρόσωπο που έχει λατρευτεί από το κοινό για τις γαστρονομικές της δημιουργίες και τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση και απευθύνθηκε στους φίλους και τους ακολούθους της μέσω social media. Χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες για την αιτία της έκκλησης, η ίδια τόνισε ότι η ανάγκη της είναι μεγάλη.

Οι λέξεις της δημιούργησαν μια συναισθηματική αντίδραση στους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να της εκφράσουν την υποστήριξή τους. Η ανάρτησή της συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια και κοινοποιήσεις, δείχνοντας την μεγάλη αγάπη και εκτίμηση που απολαμβάνει η Βέφα από το κοινό. Η δύναμη των κοινωνικών δικτύων αποδεικνύεται ξανά, καθώς η δημόσια αυτή έκκληση κινητοποίησε πολλούς να βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο. Η Βέφα Αλεξιάδου ευχαρίστησε εκ των προτέρων όλους όσους δείχνουν την αλληλεγγύη τους σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image