Όχημα παρασύρει 46χρονη στην Αίγινα

Όχημα παρασύρει 46χρονη στην Αίγινα

Η Αίγινα βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας όταν ένα όχημα προκάλεσε αναστάτωση αργά το απόγευμα του Σαββάτου (5/10). Η περίεργη αλυσίδα γεγονότων ξεκίνησε όταν το αυτοκίνητο παρέσυρε μια 46χρονη πεζή, προτού καταλήξει στη θάλασσα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ η είδηση προκαλεί ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο ατύχημα. Οι αρχές βρίσκονται σε φάση ερευνών για να καθορίσουν τα ακριβή αίτια.

Στιγμές πανικού επικράτησαν στο σημείο, καθώς η απροσδόκητη πορεία του οχήματος προς τη θάλασσα ανησύχησε τους παριστάμενους. Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι η γυναίκα βρισκόταν σε ασφαλές σημείο, προτού το όχημα την παρασύρει. Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της, οι πληροφορίες από το νοσοκομείο λένε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή. Ο οδηγός του οχήματος δεν εντοπίστηκε στο σημείο και οι αστυνομικές αρχές εργάζονται εντατικά για την ανακάλυψη της ταυτότητάς του. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image