Σύλληψη 74χρονου οδηγού σχολικού χωρίς δίπλωμα στη Θεσσαλονίκη

Σύλληψη 74χρονου οδηγού σχολικού χωρίς δίπλωμα στη Θεσσαλονίκη

Σε έναν απρόσμενο έλεγχο της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 74χρονος οδηγός, ο οποίος βρέθηκε να οδηγεί σχολικό λεωφορείο χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια οδήγησης. Το περιστατικό συνέβη στις 18 Οκτωβρίου και έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στο κοινό, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο οδηγός μετέφερε μαθητές. Η υπόθεση αναδεικνύει τις ελλείψεις στον έλεγχο οδηγών που είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά παιδιών, κάτι που αποτελεί κρίσιμης σημασίας ζήτημα για την ασφάλεια.

Ο οδηγός βρέθηκε να παραβιάζει σοβαρά τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, καθώς οδήγησε σχολικό όχημα χωρίς την απαιτούμενη άδεια, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών. Η Τροχαία έδρασε άμεσα και οδήγησε τον 74χρονο στον εισαγγελέα με κατηγορίες για οδήγηση χωρίς δίπλωμα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image