Σύλληψη 37χρονου στο Μενίδι με κατηγορίες ανθρωποκτονίας και οπλισμού

Σύλληψη 37χρονου στο Μενίδι με κατηγορίες ανθρωποκτονίας και οπλισμού

Συνελήφθη στο Μενίδι ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και κατοχή οπλισμού. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από πληροφορίες που έλαβαν οι ελληνικές αρχές, οι οποίες ανέφεραν την παρουσία του υπόπτου στην περιοχή. Ο συλληφθείς είχε απασχολήσει προηγουμένως τις αλβανικές αρχές για ληστεία και ανθρωποκτονία, γεγονός που τον είχε τοποθετήσει στο στόχαστρο της αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, στην κατοχή του βρέθηκαν χειροβομβίδες και σφαίρες, γεγονός που επιβεβαιώνει τις υποψίες για επικινδυνότητα και πιθανή ανάμειξή του σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει λεπτομερή έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε ο 37χρονος στο Μενίδι και τι σκοπούς είχε. Παράλληλα, εξετάζονται οι διασυνδέσεις του με εγκληματικές ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσπαθώντας να ρίξουν φως στο ευρύτερο δίκτυο που ενδέχεται να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image