Καταδίωξη στο Χαλάνδρι μετά από κλοπή ΑΤΜ

Καταδίωξη στο Χαλάνδρι μετά από κλοπή ΑΤΜ

Στο Χαλάνδρι, σημειώθηκε μια επεισοδιακή καταδίωξη μετά από κλοπή ενός ΑΤΜ που βρισκόταν έξω από σούπερ μάρκετ. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δράστες, έχοντας κλέψει το ΑΤΜ, προσπάθησαν να διαφύγουν με το όχημά τους. Οι αστυνομικές αρχές, ειδοποιημένες από μάρτυρες, κατάφεραν να εντοπίσουν τo αυτοκίνητο των ληστών. Η καταδίωξη που ακολούθησε ήταν κινηματογραφική, καθώς οι αρχές επιχείρησαν να σταματήσουν το όχημα στον περιφερειακό δρόμο. Οι ληστές, ωστόσο, δεν παραδόθηκαν εύκολα, προκαλώντας ζημίες τόσο στο ίδιο το όχημα όσο και σε οχήματα των περαστικών. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συμμετείχαν δυνάμεις της άμεσης δράσης καθώς και ομάδες της ΔΙΑΣ.

Η καταδίωξη κατέληξε στον αποκλεισμό του αυτοκινήτου των δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από ανυποχώρητη αντίσταση. Ραγδαία εξελίχθηκε η επιχείρηση των αρχών που έλαβε χώρα σε δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες, κάνοντας την περιοχή του Χαλανδρίου κέντρο του ενδιαφέροντος τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image