Προφυλακιστέος 50χρονος για ροζ κοκαΐνη και επίθεση σε κομμωτή

Προφυλακιστέος 50χρονος για ροζ κοκαΐνη και επίθεση σε κομμωτή

50χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής ροζ κοκαΐνης, μια μοναδική μορφή του ναρκωτικού που είναι ιδιαίτερα ανησυχητική για τις αρχές. Ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι η ποσότητα της κοκαΐνης που βρέθηκε στην κατοχή του ήταν για προσωπική χρήση. Ωστόσο, οι δικαστικές αρχές δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του, και ο ανακριτής διέταξε την προφυλάκισή του. Το άτομο αυτό δεν είναι άγνωστο στις αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε βρεθεί εμπλεκόμενο σε επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον γνωστού κομμωτή.

Ο κομμωτής είχε βρεθεί στο στόχαστρο του 50χρονου, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Η περίφημη "ροζ κοκαΐνη", γνωστή για την υψηλή της καθαρότητα και τις ψυχοδραστικές της ιδιότητες, αποτελεί αντικείμενο έντονης παρακολούθησης από τις αρχές, καθώς η διακίνησή της αυξάνεται σταδιακά. Η απόφαση για την προφυλάκιση του 50χρονου ελήφθη μετά από ενδελεχή εξέταση των στοιχείων και της κατάστασης, με τις αρχές να στοχεύουν στην αποτροπή περαιτέρω διακίνησης της ροζ κοκαΐνης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image