Ξυλοδαρμός 17χρονου σε ΕΠΑΛ στη Βάρη: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Ξυλοδαρμός 17χρονου σε ΕΠΑΛ στη Βάρη: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Θύμα ενός σοβαρού περιστατικού βίας έπεσε ένας 17χρονος μαθητής σε ΕΠΑΛ στη Βάρη, όταν δύο ανήλικοι τον ξυλοκόπησαν άγρια προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία και οργή για τέτοιου είδους επιθέσεις που αναστάτωσαν τη σχολική κοινότητα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια του σχολικού ωραρίου, όταν ο ανήλικος μαθητής δέχθηκε ξαφνική επίθεση από τους δύο συμμαθητές του.

viavari1

Οι λόγοι πίσω από τον ξυλοδαρμό παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο οι αρμόδιες αρχές ερευνούν την υπόθεση, ενώ η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τους υπαίτιους. Οι υπηρεσίες προστασίας ανηλίκων επίσης έχουν κινητοποιηθεί, καθώς το θέμα της βίας μεταξύ μαθητών θεωρείται κρίσιμης σημασίας. Η οικογένεια του θύματος περνά δραματικές στιγμές, περιμένοντας με αγωνία την εξέλιξη της υγείας του παιδιού τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image