Νεαρή συνελήφθη για επίθεση με σκουπόξυλο σε ανήλικο

Νεαρή συνελήφθη για επίθεση με σκουπόξυλο σε ανήλικο

Σε μία ασυνήθιστη υπόθεση, μια 19χρονη συνελήφθη για επίθεση κατά ενός 17χρονου χρησιμοποιώντας ένα σκουπόξυλο. Η αστυνομία κίνησε τις διαδικασίες έπειτα από καταγγελία του θύματος και έχουν σχηματίσει δικογραφία εις βάρος της νέας για σωματικές βλάβες και εκβίαση. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μία μικρή γειτονιά, προκαλώντας ανησυχία και οργή στους κατοίκους. Η 19χρονη, της οποίας τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατηγορείται ότι επιτέθηκε χωρίς προηγούμενη πρόκληση στον 17χρονο, αφήνοντάς τον τραυματισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε προσπαθήσει να αποφύγει τη σύγκρουση, όμως η επίθεση ήταν έντονη και αιφνιδιαστική. Οι Αρχές διερευνούν τις καταγγελίες του θύματος για εκβίαση, καθώς φέρεται να υπήρξε προσπάθεια από τη δράστιδα να αποσπάσει χρήματα από τον 17χρονο μετά την επίθεση. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image