Κατανάλωση καυστικό υγρό αντί τσικουδιάς στο Ηράκλειο: Στην εντατική 5 άτομα

Κατανάλωση καυστικό υγρό αντί τσικουδιάς στο Ηράκλειο: Στην εντατική 5 άτομα

Στην Εντατική νοσηλεύονται πέντε άτομα στο Ηράκλειο Κρήτης, έπειτα από κατανάλωση καυστικού υγρού αντί για τσικουδιά, σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα πρόσφατα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έκαναν την τραγική παρανόηση κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής συνάντησης, καταναλώνοντας το λάθος προϊόν λόγω λανθασμένης προσθήκης στα μπουκάλια του ποτού. Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι παρευρισκόμενοι αντιλήφθηκαν τη δυσάρεστη γεύση και τα έντονα συμπτώματα που προκλήθηκαν σχεδόν άμεσα μετά την κατανάλωση.

Σημαντικό ρόλο στην άμεση διακομιδή τους στο νοσοκομείο έπαιξε η γρήγορη αντίδραση των υπολοίπων παρευρισκομένων, που ειδοποίησαν τις αρχές. Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε κρισιμότατη κατάσταση στην Εντατική, όπου τους παρασχέθηκε εξειδικευμένη ιατρική παρακολούθηση λόγω των σοβαρών εσωτερικών εγκαυμάτων που προκλήθηκαν από το καυστικό υγρό.

Οι αρχές διεξάγουν σχετική έρευνα για το πώς βρέθηκε το επικίνδυνο υγρό στην κατοχή των παρευρισκομένων και αν υπήρξε κάποιο λάθος από την πλευρά προμηθευτών ή καταστημάτων. Μέχρι στιγμής, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις και τα αποτελέσματα των ερευνών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image