Ιωνάς Καρούσης: Αποχαιρετισμός στον Έλληνα φοιτητή που έχασε τη ζωή του στο Τελ Αβίβ

Ιωνάς Καρούσης: Αποχαιρετισμός στον Έλληνα φοιτητή που έχασε τη ζωή του στο Τελ Αβίβ

Σε κλίμα βαρύτατου πένθους έγινε η κηδεία του 26χρονου Ιωνά Καρούση, του Έλληνα φοιτητή που τραγικά έχασε τη ζωή του στο Τελ Αβίβ μετά από τρομοκρατική ενέργεια. Η θλίψη είναι διάχυτη καθώς οι φίλοι και η οικογένειά του αποχαιρετούν τον νεαρό άνδρα σε μια τελετή που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στην Ιερουσαλήμ. Ο πρόωρος και αναπάντεχος θάνατός του προκάλεσε κύμα θλίψης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς ο Ιωνάς ήταν γνωστός για το ήθος και την ευγένεια του χαρακτήρα του. Στη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε προς τιμήν του.

Εκεί, πλήθος συναδέλφων και φίλων βρήκαν τον χρόνο να τιμήσουν τη μνήμη του νεαρού φοιτητή, εκφράζοντας τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια. Το γεγονός συγκλόνισε την πανεπιστημιακή κοινότητα, αφήνοντας πίσω του ένα αναπλήρωτο κενό. Η είδηση του θανάτου του Ιωνά Καρούση προκάλεσε βαθιά θλίψη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ισραήλ, όπου ο νεαρός άνδρας σπούδαζε, αφήνοντας πίσω του αναμνήσεις, αλλά και μεγάλα ερωτήματα. Οι συνθήκες τις οποίες συνέβη το τραγικό γεγονός στο Τελ Αβίβ παραμένουν αδιευκρίνιστες, και το μέλλον μόνο μπορεί να φέρει περισσότερες απαντήσεις.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image