Κασσελάκης: "Σταματά ο φραξιονισμός στο κόμμα τώρα"

Κασσελάκης: "Σταματά ο φραξιονισμός στο κόμμα τώρα"

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε μια πρόσφατη εκδήλωση στην Καστοριά, εξέφρασε με σαφήνεια τη δέσμευσή του να μεταμορφώσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα αληθινό κόμμα των μελών. Τονίζοντας την ανάγκη αποτρεπτικών μέτρων κατά του φραξιονισμού εντός του κόμματος, ο Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι ο εσωτερικός διχασμός μπορεί να πλήξει την πρόοδο και την ενότητα του κόμματος. Στην ομιλία του, ο Κασσελάκης ενθάρρυνε τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να ακολουθήσουν μια προοδευτική πολιτική ατζέντα, που θα επικεντρώνεται στην ενότητα και την συνεργασία.

Αυτή η προσπάθεια, όπως τόνισε, είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει πιστός στις αρχές και τις αξίες του. Ο Κασσελάκης επανέλαβε ότι το κόμμα των μελών δεν πρέπει απλώς να αποτελεί σύνθημα, αλλά πρέπει να ενσωματωθεί έμπρακτα στη λειτουργία του κόμματος. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image