Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 68χρονου για κακοποίηση της 4χρονης εγγονής του

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 68χρονου για κακοποίηση της 4χρονης εγγονής του

Σοκαριστικές εξελίξεις αναδείχθηκαν στην πόλη, καθώς ένας 68χρονος άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιχείρησε ασελγείς πράξεις εις βάρος της 4χρονης εγγονής του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσα από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε την αναφορά σχετικών περιστατικών και τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία οδήγησαν στη σύλληψη του κατηγορούμενου. Η αποκάλυψη της υπόθεσης έχει συγκλονίσει την κοινότητα της Θεσσαλονίκης, καθώς τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονες αντιδράσεις και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα, οι καταγγελίες έγιναν από τα μέλη της ίδιας της οικογένειας, με τις εξελίξεις να οδηγούν στη σύλληψη και κατηγορία του κατηγορούμενου για κακοποίηση ανηλίκου. Οι Αρχές προχώρησαν στην ανάκριση του κατηγορούμενου, ενώ η μικρή 4χρονη βρίσκεται πλέον υπό την προστασία των κοινωνικών υπηρεσιών, με την οικογένειά της να προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της αποκάλυψης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image