Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στο Μαρούσι

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στο Μαρούσι

Τα ξημερώματα, στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε ληστεία σε βενζινάδικο επί της λεωφόρου Κηφισίας. Ο φόβος και η αναστάτωση κυριάρχησαν καθώς οι δράστες, άγνωστης ταυτότητας, εισέβαλαν στο πρατήριο καυσίμων και απείλησαν τον υπάλληλο με όπλο. Οι ληστές, αφού απέσπασαν χρηματικό ποσό, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ευτυχώς, κανένας από τους παρόντες δεν τραυματίστηκε κατά το περιστατικό, ωστόσο, οι αναζητήσεις από τις αστυνομικές αρχές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Οι κάμερες ασφαλείας στο πρατήριο καυσίμων βοήθησαν στον εντοπισμό στοιχείων που ίσως οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών. Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινότητα, ενώ έχει θέσει σε εγρήγορση τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ενισχύουν τις περιπολίες στην περιοχή για την προστασία των κατοίκων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image