Επιτυχημένη η εφαρμογή «Νταντάδες της Γειτονιάς» στην Ελλάδα

Επιτυχημένη η εφαρμογή «Νταντάδες της Γειτονιάς» στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» ολοκληρώνει σύντομα την πιλοτική του εφαρμογή, με τους πολίτες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τα οφέλη που έχει προσφέρει. Το υπουργείο, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, εφάρμοσε το πρόγραμμα, το οποίο έχει στόχο να ενισχύσει την υποστήριξη των οικογενειών, προσφέροντας στους γονείς μια αξιόπιστη εναλλακτική για τη φροντίδα των παιδιών τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο CNN Greece, το πρόγραμμα έχει κερδίσει θετικά σχόλια, καθώς παρέχει μια ασφαλή και προσιτή λύση για τη φροντίδα των παιδιών. Γονείς τονίζουν ότι το πρόγραμμα τους επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στην καθημερινότητά τους, ενώ παράλληλα ενισχύει την κοινωνική συνοχή στις γειτονιές.

Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι η ολοκλήρωση της πιλοτικής εφαρμογής θα ακολουθηθεί από αξιολόγηση και πιθανή επέκταση του προγράμματος σε περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι νταντάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν λάβει κατάλληλη εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα φροντίδας. Οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι η επιτυχία της πιλοτικής εφαρμογής ανοίγει τον δρόμο για την πλήρη εδραίωση του προγράμματος, κάνοντας το πρώτο βήμα προς την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών φροντίδας σε όλη την Ελλάδα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image