Επίθεση με μαχαίρι στο Παγκράτι έπειτα από καβγά

Επίθεση με μαχαίρι στο Παγκράτι έπειτα από καβγά

Αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/10/2024) στο Παγκράτι, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή. To συμβάν συνέβη στην οδό Κόνωνος, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε άλλον μετά από προσωπική ένταση που κλιμακώθηκε σε καβγά. Η αιτία της επίθεσης φέρεται να ήταν προσωπικές διαφορές μεταξύ των εμπλεκομένων. Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο, αφού κλήθηκε από περίοικους που άκουσαν τις φωνές και έσπευσε να κατευνάσει την κατάσταση. Ο τραυματίας διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάστασή του κρίνεται ελαφρά.

Η ασφάλεια εξετάζει όλα τα στοιχεία και παίρνει καταθέσεις από τους μάρτυρες για να διευκρινιστεί το πλήρες πεδίο του επεισοδίου. Η οδός Κόνωνος συνεχίζει να είναι φρουρούμενη, ενώ οι αρχές ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η επίθεση. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image