Αποκάλυψη εγκληματικού κυκλώματος στην Κέρκυρα με πρωτοβουλία της διευθύντριας ΔΟΥ

Αποκάλυψη εγκληματικού κυκλώματος στην Κέρκυρα με πρωτοβουλία της διευθύντριας ΔΟΥ

Η συμβολή της διευθύντριας της ΔΟΥ Κέρκυρας αποδείχθηκε καθοριστική για τη διερεύνηση και αποκάλυψη ενός επικίνδυνου εγκληματικού κυκλώματος εκβιαστών που είχε ριζώσει στην περιοχή. Οι πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι η ίδια, θέτοντας σε κίνδυνο την προσωπική της ασφάλεια, συνεργάστηκε στενά με τις αρχές, παίζοντας σημαντικό ρόλο στη διάλυση του κυκλώματος. Η διευθύντρια εντόπισε ασυνήθιστες οικονομικές δραστηριότητες που προκάλεσαν υποψίες και έθεσε άμεσα υπο αμφισβήτηση τις παράνομες συναλλαγές που καταγράφηκαν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξάρθρωση του κυκλώματος εκβιαστών.

Οι έρευνες των αρχών επιβεβαίωσαν τις υποψίες της, οδηγώντας στη σύλληψη πολλών υπόπτων και στην αποκάλυψη του εύρους της δραστηριότητάς τους. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι, ενώ η διορισμένη διευθύντρια επαινείται για την αποφασιστικότητά της και την αίσθηση καθήκοντος που επέδειξε.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image