Εντοπισμός πτώματος σε αποσύνθεση στη Θεσσαλονίκη

Εντοπισμός πτώματος σε αποσύνθεση στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, ένα σοκαριστικό εύρημα έλαβε χώρα καθώς εντοπίστηκε ένα πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση. Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, ενώ οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την διερεύνηση της υπόθεσης. Η ανακάλυψη έγινε από τις τοπικές αρχές, συμπεριλαμβανομένου του Α.Τ. Θέρμης, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση. Ο χώρος όπου βρέθηκε το πτώμα έχει απομονωθεί για τις ανάγκες των ερευνών.

Οι αρχές έχουν διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής και τοξικολογικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβώσουν την ταυτότητα του ατόμου και την αιτία θανάτου. Η διαδικασία της νεκροψίας και νεκροτομής αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του τραγικού συμβάντος, ενώ η τοξικολογική εξέταση θα καθορίσει αν υπήρξαν ουσίες που συνέβαλαν στο θάνατο του ατόμου. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image