Σύλληψη 14χρονου για ληστεία στο Περιστέρι

Σύλληψη 14χρονου για ληστεία στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι συνελήφθη ένας 14χρονος για απόπειρα ληστείας. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, με τον νεαρό να προσπαθεί να επιτεθεί σε περαστικό και να του αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα. Οι αρχές κλήθηκαν αμέσως στην περιοχή και κατάφεραν να συλλάβουν τον έφηβο. Ο 14χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουμε. Τα στοιχεία του ανηλίκου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχει εμπλακεί και σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία του Περιστερίου εξετάζει το ενδεχόμενο το νεαρό αγόρι να ήταν μέλος μιας μεγαλύτερης ομάδας που δραστηριοποιείται στην περιοχή. Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι τα φαινόμενα παραβατικότητας στους ανήλικους χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και χειρισμού, ώστε να αποφευχθεί η επανάληψή τους στο μέλλον.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image