Εντοπισμός μεγάλης ποσότητας κάνναβης σε φυτεία στην Τρίπολη

Εντοπισμός μεγάλης ποσότητας κάνναβης σε φυτεία στην Τρίπολη

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αστυνομικές αρχές της Τρίπολης, καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν μια οργανωμένη φυτεία με τεράστια ποσότητα κάνναβης. Σε μια δυσπρόσιτη δασική περιοχή της περιοχής, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν πάνω από έναν τόνο κάνναβης, μαζί με 1.253 δενδρύλλια. Η επιχείρηση αυτή αναδεικνύει τη διαρκή προσπάθεια των αρχών να καταπολεμήσουν την καλλιέργεια και διακίνηση παράνομων ουσιών, όπως η κάνναβη. Η φυτεία, η οποία ήταν ιδιαίτερα καλά οργανωμένη, βρισκόταν σε μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από την πυκνή βλάστηση και τη δύσκολη προσβασιμότητα.

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση, αξιοποιήθηκαν πληροφορίες από ανώνυμες πηγές, ενώ συμμετείχαν και εξειδικευμένες μονάδες που εξειδικεύονται στον εντοπισμό και την κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών. Οι αρχές πλέον επικεντρώνονται στη διερεύνηση της υπόθεσης, ελπίζοντας να αποκαλυφθεί το δίκτυο των εμπλεκομένων και να πραγματοποιηθούν συλλήψεις. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image