Μετρό Θεσσαλονίκης: Έγκαιρη ολοκλήρωση σύμφωνα με τον Ταχιάο

Μετρό Θεσσαλονίκης: Έγκαιρη ολοκλήρωση σύμφωνα με τον Ταχιάο

Την διαβεβαίωση ότι όλες οι πιστοποιήσεις για την λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθούν έγκαιρα, παρείχε στην Βουλή ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλης Ταχιάος. Ο υφυπουργός τόνισε την σημασία της συνέπειας στις χρονικές προθεσμίες, υπογραμμίζοντας την δέσμευση της κυβέρνησης για την άμεση και αποτελεσματική λειτουργία του μετρό. Η έγκαιρη ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών και πιστοποιήσεων είναι κρίσιμη για την επιτυχή έναρξη λειτουργίας του έργου, σημείωσε ο κ. Ταχιάος.

Πρόσθεσε επίσης, ότι οι υπηρεσίες εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς ώστε να διασφαλίσουν την τήρηση των προδιαγραφών ασφαλείας και ποιότητας. Ο υφυπουργός υποστήριξε ότι το Μετρό Θεσσαλονίκης αποτελεί αναγκαιότητα για την περιοχή, προσφέροντας σημαντική ανακούφιση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα και βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών. Η υποδομή αυτή αναμένεται να ενισχύσει την τοπική οικονομία, προσελκύοντας νέες επενδύσεις και αυξάνοντας το τουριστικό ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image