Έναρξη 1ου Φεστιβάλ "We are UoA" στο ΕΚΠΑ

Έναρξη 1ου Φεστιβάλ "We are UoA" στο ΕΚΠΑ

Το 1ο Φεστιβάλ We Are UoA του ΕΚΠΑ άνοιξε τις πύλες του, καλωσορίζοντας το κοινό στους χώρους του ιστορικού Κεντρικού Κτηρίου, στα Προπύλαια. Από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2024, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από εκδηλώσεις που προβάλλουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία των φοιτητών και των αποφοίτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Βασικός στόχος του φεστιβάλ είναι να ενισχύσει το αίσθημα του "ανήκειν" στην ακαδημαϊκή κοινότητα και να τονίσει τη συμβολή του πανεπιστημίου στα πολιτιστικά και επιστημονικά δρώμενα της χώρας.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ, διοργανώνονται ποικίλες δραστηριότητες, όπως εκθέσεις τέχνης, μουσικές συναυλίες και διαλέξεις από καταξιωμένους ομιλητές. Η εκδήλωση ήδη προσελκύει το ενδιαφέρον φοιτητών, καθηγητών και φίλων του πανεπιστημίου, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα δρώμενα και απολαμβάνουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες προοπτικές και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Το φεστιβάλ "We Are UoA" φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός, προβάλλοντας τις δυνατότητες της ελληνικής πανεπιστημιακής κοινότητας και ενισχύοντας τη διεθνή φήμη του ΕΚΠΑ.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image