LIFESTYLE

Επετειακή συναυλία του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας - Μια μουσική γιορτή για τα 50 χρόνια δημοκρατίας με την ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»

Επετειακή συναυλία του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας - Μια μουσική γιορτή για τα 50 χρόνια δημοκρατίας με την ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας διοργανώνει μια ξεχωριστή συναυλία με την Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» για να τιμήσει την επέτειο των 50 χρόνων από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η συναυλία αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων του Δήμου και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη και στους αγώνες για την ελευθερία.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα παρουσιαστούν εμβληματικά έργα του Μίκη Θεοδωράκη, που περιλαμβάνουν λαϊκά τραγούδια, ζεϊμπέκικα, επικά κομμάτια και άλλες γνωστές μελωδίες του, αναδεικνύοντας την πολιτιστική και πολιτική του κληρονομιά.

Ερμηνεύουν: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Παναγιώτης Πετράκης, Χρυσηίδα

Σολίστ: Μανώλης Καραντίνης

Την Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» αποτελούν :

ΜΟΥΣΙΚΟΙ:

Μανώλης Καραντίνης, μπουζούκι
Ευαγγελία Μαυρίδου, πιάνο
Ξενοφών Συμβουλίδης, όμποε, φλογέρες, μπαγλαμάς
Νίκος Γκιόλιας, κιθάρα
Αρτέμης Σαμαράς, βιόλα
Λευτέρης Γρίβας, ακορντεόν
Θεόδωρος Κουέλης, μπάσο
Νίκος Σκομόπουλος, ντραμς
Στέφανος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης, κρουστά

ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ:

Μιχάλης Αλεξάκης
Σάκης Καρασαρίνης

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μαργαρίτα-Ασπασία Θεοδωράκη

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 17/7
Τετάρτη, 21:00

Τοποθεσία:
Πολυχώρος Λιπασμάτων, Δραπετσώνα

Eισιτήρια:
Είσοδος ελεύθερη

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image