LIFESTYLE

Stranger Things 5 | Mια πρώτη ματιά στην τελευταία σεζόν

Stranger Things 5 | Mια πρώτη ματιά στην τελευταία σεζόν

Το Stranger Things 5 έχει ολοκληρώσει το ήμισυ των γυρισμάτων του εδώ και μερικές εβδομάδες, και οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς του Netflix περιμένουν με ανυπομονησία νέο υλικό.

Το Netflix ικανοποίησε την επιθυμία τους, κυκλοφορώντας την πρώτη επίσημη ματιά στην πέμπτη και τελευταία σεζόν του Stranger Things μέσω ενός βίντεο από τα παρασκήνια. Στο βίντεο αποκαλύπτονται πολλά, όπως νέα σκηνικά και η παρέα του Hawkins που φαίνεται να έχει αλλάξει από τα γεγονότα της τέταρτης σεζόν.

Ένα από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα αυτού του βίντεο είναι η επανένωση των "Original 4", δηλαδή της αρχικής τετράδας των Mike, Dustin, Lucas και Will. Επίσης, βλέπουμε τη Linda Hamilton στα γυρίσματα, αν και ο ρόλος της παραμένει άγνωστος. Η Eleven φαίνεται να έρχεται αντιμέτωπη με τις δυνάμεις του Vecna στο Upside Down. Σύμφωνα με το THR, η πέμπτη σεζόν του Stranger Things θα κάνει πρεμιέρα το 2025 στο Netflix.

Επιπλέον, στην ανακοίνωση αποκαλύφθηκε ότι τρεις νέοι ηθοποιοί προστέθηκαν στο καστ: η Nell Fisher, ο Jake Connelly και ο Alex Breaux.

Δείτε το βίντεο

 

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image