LIFESTYLE

Ο Terry Gilliam επιστρέφει με νέα ταινία

Ο Terry Gilliam επιστρέφει με νέα ταινία

Μετά από απουσία 7 ετών, ο θρυλικός σκηνοθέτης Terry Gilliam επιστρέφει με μια σατανικά αστεία ταινία γεμάτη αστέρια. Στην ταινία "The Carnival at the End of Days", ο Johnny Depp θα υποδυθεί τον Σατανά, σε μια τρίτη συνεργασία με τον Gilliam μετά τα "Fear and Loathing in Las Vegas" (1998) και "The Imaginarium of Doctor Parnassus" (2009). Ο Jeff Bridges θα ενσαρκώσει τον Θεό, ενώ οι Adam Driver και Jason Momoa συμπληρώνουν το εντυπωσιακό καστ.

bnm.jpg

Η ταινία λαμβάνει χώρα στο τέλος του κόσμου, όπου ο Θεός, βαριεστημένος από την ανθρωπότητα, αποφασίζει να την αφανίσει. Ο Σατανάς, όμως, αντιδρά, καθώς χρειάζεται τους ανθρώπους για να γεμίσουν την κόλαση. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2024, φέρνοντας τον Gilliam πίσω στη σκηνοθεσία μετά από πέντε χρόνια, από την ταινία "The Man Who Killed Don Quixote" (2018).

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image