LIFESTYLE

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από την anime ταινία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από την anime ταινία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Η Warner Bros. Discovery δημοσίευσε τα πρώτα επίσημα στιγμιότυπα από τη νέα anime ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim". Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παραγωγή που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει οι Warner Bros., New Line Cinema και Sola Entertainment. Κατά τη διάρκεια του Annecy Animation Festival, παρουσιάστηκαν πλάνα από το project, τα οποία δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα. Ωστόσο, κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες εικόνες που απεικονίζουν τους βασικούς χαρακτήρες.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Brian Cox ως Helm Hammerhand, ενώ η Miranda Otto επιστρέφει στο ρόλο της Eowyn. Η Gaia Wise υποδύεται την Hera, την κόρη του βασιλιά της Rohan.

Το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τους Lorraine Ashbourne (Bridgerton), Yazdan Qafouri (I Came By), Benjamin Wainwright (World on Fire), Laurence Ubong Williams (Gateway), Shaun Dooley (The Witcher), Michael Wildman (Hobbs & Shaw), Jude Akuwudike (Beasts of No Nation), Bilal Hasna (Sparks) και Janine Duvitski (Benidorm).

Η ιστορία της ταινίας μας μεταφέρει 250 χρόνια πριν από τα γεγονότα της τριλογίας του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", σε μια αιματηρή και ταραχώδη περίοδο της Μέσης Γης, με κεντρικό ήρωα τον βασιλιά της Rohan, Helm Hammerhand.ει τον Helm και τους ανθρώπους του να καταφύγουν στο Hornburg, ένα πανίσχυρο φρούριο που αργότερα έγινε γνωστό ως Helm's Deep.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο βετεράνος δημιουργός anime Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus, Ghost in the Shell), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Will Matthews. Η Philippa Boyens, μέλος της βραβευμένης με Όσκαρ ομάδας σεναριογράφων των τριλογιών "Lord of the Rings" και "The Hobbit", συμμετέχει ως σύμβουλος στην ταινία.

Το "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 11 Δεκεμβρίου.

 Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από την anime ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!
rty.png
 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image