LIFESTYLE

"Σαν άνθρωπος, σαν ελέφαντας" στο Studio Κυψέλης

"Σαν άνθρωπος, σαν ελέφαντας" στο Studio Κυψέλης

Μια συγκινητική παράσταση γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία στο Studio Κυψέλης. Ο Γιώργος Λιβανός σκηνοθετεί το έργο "Σαν άνθρωπος, σαν ελέφαντας" του Γιώργου Πολυχρονίδη, βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Τζόζεφ Μέρικ, γνωστού και ως "Ο Άνθρωπος-Ελέφαντας".

Η παράσταση εστιάζει στον Μέρικ, έναν άντρα με σοβαρή σωματική δυσμορφία που βίωσε απόρριψη και εκμετάλλευση σε όλη του τη ζωή. Παρά τις δυσκολίες, ο Μέρικ διατήρησε μια αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής και απέδειξε ότι η ανθρώπινη αξία δεν μετριέται με την εμφάνιση.

Η παράσταση "Σαν άνθρωπος, σαν ελέφαντας" αποτελεί μια δυνατή έκκληση για ανθρωπιά και σεβασμό προς τον συνάνθρωπό μας. Είναι μια ιστορία που συγκινεί, προβληματίζει και εμπνέει, υπενθυμίζοντάς μας ότι η ομορφιά κρύβεται σε κάθε ψυχή, ανεξάρτητα από την εξωτερική εμφάνιση.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image