LIFESTYLE

Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου

Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, γιορτάζοντας 60 χρόνια αστείρευτης μουσικής προσφοράς, ετοιμάζεται για μια αξέχαστη βραδιά στο Ηράκλειο Κρήτης. Στις 26 Ιουνίου, το Παγκρήτιο Στάδιο θα πλημμυρίσει από τις διαχρονικές μελωδίες του, σε μια συναυλία που υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε ένα μουσικό όνειρο. Στο πλευρό του σπουδαίου συνθέτη, μια κομπανία αστέρων: Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας και Πίτσα Παπαδοπούλου, ερμηνευτές με απαράμιλλη φωνή και αστείρευτο πάθος, θα ζωντανέψουν τα αθάνατα τραγούδια του Νικολόπουλου.

Mια βραδιά γεμάτη με υπέροχα τραγούδια του διάσημου συνθέτη. "Υπάρχω", "Ζήλεια μου", "Αγριολούλουδο", "Μία είναι η ουσία", "Νύχτα στάσου", "Το ποδήλατο", "Ξένος", "Αν πεθάνει μια αγάπη", "Με το στόμα γεμάτο φιλιά", "Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα", "Με τα φώτα νυσταγμένα (οι νταλίκες)", "Κάτω απ’ το πουκάμισό μου", "Πήγα σε μάγισσες", "Ο Σαλονικιός", "Στων αγγέλων τα μπουζούκια", "Κάτσε καλά", "Βραδιάζει", "Νυχτερίδες κι αράχνες", "Ο ωραίος και η ωραία", "Και φούμα φούμα", "Η νύχτα θέλει έρωτα", "Όλες του κόσμου οι Κυριακές", "Μια γυναίκα μπορεί", "Δεν υπάρχουν άγγελοι", "Της καληνύχτας τα φιλιά" και πλήθος άλλων διαχρονικών επιτυχιών.

sdf.png

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image