LIFESTYLE

«Το Μαγικό Κλειδί» | H παιδική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη

«Το Μαγικό Κλειδί» | H παιδική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη

"Το Μαγικό Κλειδί", η αγαπημένη παιδική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη, ετοιμάζεται να φέρει μαγεία στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, καθώς θα παρουσιαστεί από τις 8 Ιουλίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα, η παράσταση εξερευνά σημαντικά θέματα όπως η αφοσίωση, η αλληλεγγύη, η χαρά της προσφοράς, η αγάπη για την πατρίδα και την οικογένεια, καθώς και τις αντιθέσεις της ζωής όπως ο θάνατος, η ευτυχία, η λύπη και η χαρά.

Με μια πλούσια οπτικοακουστική παράσταση γεμάτη χρώματα, χορούς και ενδυματολογία που αντλεί έμπνευση από παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές, αυτή η παράσταση υπόσχεται να σας μαγέψει. Με καλαίσθητα σκηνικά, υπέροχους φωτισμούς και πλαισιωμένη από παραδοσιακή μουσική και τραγούδια της κάτω Ιταλίας, η σκηνοθεσία ανήκει στην ίδια την Κάρμεν Ρουγγέρη και την Χριστίνα Κουλουμπή. Στο καστ περιλαμβάνονται οι Ελίνα Γιαννάκη, Άρη Δελαγραμμάτικα, Μαρία Καμακάρη, Στέφανο Κορρέ, Ελένη Μπουκουβάλα, Γιάννη Νικολάου και Αλεξάνδρα Σκένδρου.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας:

  • Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024 / 21:00 - Σαΐνοπουλειο Ίδρυμα, Σπάρτη
  • Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 / 21:00 - Πετρούπολη, Θέατρο Πέτρας
  • Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 / 21:00 - Αγία Παρασκευή Αττικής
  • Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 / 21:00 - Ρόδος, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
  • Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 / 21:00 - Ανοικτό Θέατρο Πλατείας Δεξαμενής Κροπιάς

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image