LIFESTYLE

Aνακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας "Mortal Kombat 2"

Aνακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας "Mortal Kombat 2"

Η Warner Bros και η New Line Cinema έβαλαν τέλος στην αγωνία των fans, ανακοινώνοντας την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας "Mortal Kombat 2". Σηκώστε λοιπόν τα σπαθιά σας, γιατί η συνέχεια της θρυλικής μάχης μεταξύ Earthrealm και Outworld θα φτάσει στις κινηματογράφες στις 24 Οκτωβρίου 2025! Ο Simon McQuoid επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα, ενώ ο Jeremy Slater, γνωστός από τα σενάρια των "Exorcist" και "Moon Knight", αναλαμβάνει το σενάριο της ταινίας.

Τώρα ξέρουμε πότε θα παίξει το Mortal Kombat 2 στους κινηματογράφους

Στο cast επιστρέφουν οι αγαπημένοι μας ήρωες από την πρώτη ταινία, όπως ο Lewis Tan ως Cole Young, η Jessica McNamee ως Sonya Blade, ο Josh Lawson ως Kano, ο Tadanobu Asano ως Lord Raiden, ο Mehcad Brooks ως Jax, ο Ludi Lin ως Liu Kang και πολλοί άλλοι. Φυσικά, η λίστα με τα ονόματα μεγαλώνει, με νέες προσθήκες ηθοποιών όπως οι Martyn Ford (Shao Kahn), Ana Thu Nguyen (Queen Sindel), Tati Gabrielle (Jade), Adeline Rudolph (Kitana), Desmond Chiam (King Jerrod), Damon Herriman (Quan Chi) και C.J. Bloomfield (Baraka).

ηξ.jpg

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες ή trailer για την ταινία, όμως σίγουρα ακολουθούν μέσα στους επόμενους μήνες, για να μας προετοιμάσουν για την επική επιστροφή των θρυλικών μαχητών!

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image