LIFESTYLE

Ο George Miller στο τιμόνι του Thor 5 - Ο Chris Hemsworth επιστρέφει

Ο George Miller στο τιμόνι του Thor 5 - Ο Chris Hemsworth επιστρέφει

Φήμες φουντώνουν για το μέλλον του Thor στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, με τον θρυλικό σκηνοθέτη George Miller ("Mad Max: Fury Road") να μπαίνει στο παιχνίδι για τη σκηνοθεσία του Thor 5. Ο Miller, γνωστός για την εκρηκτική του δράση και την οπτική του μαεστρία, συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Chris Hemsworth στο "Furiosa: A Mad Max Saga". Η χημεία τους ήταν αδιαμφισβήτητη και ο Miller δήλωσε σε συνέντευξή του ότι θα ήταν "χαρούμενος να συνεργαστεί ξανά με τον Chris σε οτιδήποτε".

rt.png

Παράλληλα, ο Hemsworth έχει εκφράσει την απογοήτευσή του για την ερμηνεία του στο "Thor: Love & Thunder", χαρακτηρίζοντάς την "παρωδία" του εαυτού του. Έκτοτε, έχει υποσχεθεί στους fans ένα "σωστό Thor 5", αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής.

Ψήνεται το Thor 5 με τον George Miller των Mad Max και επιστροφή Chris Hemsworth;

Η Marvel Studios, αν και δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το Thor 5, έχει διαβεβαιώσει ότι ο "Θεός του Κεραυνού" θα επιστρέψει στο MCU. Η πιθανότητα συνεργασίας Miller-Hemsworth για την επόμενη ταινία του Thor πυροδοτεί τον ενθουσιασμό των fans, προσφέροντας την ελπίδα για μια επική και αναζωογονητική περιπέτεια.

George Miller Open To Idea Of Working With Chris Hemsworth Again On  Marvel's 'Thor 5' – THE RONIN

Ας σημειωθεί ότι η σκηνοθετική καρέκλα του Thor 5 παραμένει κενή, καθώς ο Taika Waititi, σκηνοθέτης των Thor: Ragnarok και Love & Thunder, έχει δηλώσει ότι δεν θα επιστρέψει. Μένει λοιπόν να δούμε αν η Marvel θα δώσει το πράσινο φως στον Miller και θα επανασυνδέσει το δίδυμο Miller-Hemsworth για να φέρει μια νέα, δυναμική πνοή στον Thor.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image