LIFESTYLE

Ξεκίνησε το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησε το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ανοίξτε τα πανιά της φαντασίας σας και ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των βιβλίων, καθώς το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του στη Νέα Παραλία! Από την Παρασκευή 5 Ιουλίου έως τις 21 Ιουλίου, η παραλία μεταμορφώνεται σε έναν απέραντο λογοτεχνικό παράδεισο, γεμάτο με 40.000 τίτλους βιβλίων που περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

Περισσότεροι από 400 εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν την πλούσια σύγχρονη βιβλιοπαραγωγή, ενώ πάνω από 500 συγγραφείς θα δώσουν το παρών, έτοιμοι να υπογράψουν βιβλία, να συζητήσουν με το αναγνωστικό κοινό και να μοιραστούν την αγάπη τους για τη λογοτεχνία.

Φέτος, το φεστιβάλ τιμά τα κυπριακά γράμματα και την ποίηση, με πλήθος εκδηλώσεων που θα σας ταξιδέψουν στην πλούσια λογοτεχνική παράδοση της Κύπρου. Μην χάσετε την κορυφαία εκδήλωση για τα πενήντα χρόνια από τη μεταπολίτευση και τα γεγονότα του 1974 στην Κύπρο.

Κάθε μέρα, από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, η Νέα Παραλία θα ζωντανεύει με τον ρυθμό του βιβλίου και της λογοτεχνίας.

Πληροφορίες:

  • Ημερομηνίες: 5 έως 21 Ιουλίου 2024
  • Τόπος: Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
  • Ώρες λειτουργίας: 19:00 έως 23:00
  • Είσοδος: Ελεύθερη

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image