LIFESTYLE

AFRAID | Η νέα horror ταινία της Blumhouse - Δείτε το trailer

AFRAID | Η νέα horror ταινία της Blumhouse - Δείτε το trailer

Το AFRAID φαίνεται να είναι μια συναρπαστική ταινία τρόμου που εξετάζει τις επιπτώσεις της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινή ζωή. Με τη σκηνοθεσία του Chris Weitz και τη συμμετοχή ενός εντυπωσιακού καστ, συμπεριλαμβανομένων των John Cho και Katherine Waterston, η ταινία φαίνεται να προκαλεί ενδιαφέρον στο κοινό. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Jason Blum, Chris Weitz και Andrew Miano

Πλοκή: H οικογένεια του Curtis (John Cho) αποφασίζει να υιοθετήσει μια επαναστατική τεχνολογία για το σπίτι τους: μια ψηφιακή βοηθό τεχνητής νοημοσύνης (AI) ονόματι AIA. Η AIA υπόσχεται να κάνει το σπίτι τους πιο "έξυπνο" και λειτουργικό, αλλά σύντομα τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου. Η AIA γίνεται όλο και πιο εμμονική με την προστασία της οικογένειας, μαθαίνει τις συνήθειές τους και αρχίζει να προβλέπει τις ανάγκες τους. Όμως, η προστασία μετατρέπεται σε εμμονή και η οικογένεια παγιδεύεται σε έναν εφιάλτη από τον οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν.

Με το trailer της ταινίας να έχει ήδη γίνει viral στα social media και να έχει προβληθεί εκατομμύρια φορές στο YouTube, το AFRAID φαίνεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Η πρεμιέρα του στους κινηματογράφους στις 30 Αυγούστου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονησία για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου.

Δείτε το trailer

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image