LIFESTYLE

Ο Colin Farrell επιστρέφει ως Πιγκουίνος | Νέο teaser trailer για το 'The Penguin'"

Ο Colin Farrell επιστρέφει ως Πιγκουίνος | Νέο teaser trailer για το 'The Penguin'"

Μην τον υποτιμάς ποτέ! Αυτή είναι η προειδοποίηση που μας στέλνει η Warner Bros. και το HBOMax στο ολοκαίνουργιο teaser trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά "The Penguin", η οποία λαμβάνει χώρα στο σκοτεινό σύμπαν του Batman που δημιούργησε ο Matt Reeves.

Συνεχίζοντας από τα γεγονότα της ταινίας "The Batman", η σειρά ακολουθεί τον Oswald Cobblepot, ή αλλιώς Πιγκουίνο, τον οποίο υποδύεται  ο βραβευμένος με Όσκαρ Colin Farrell. Μετά τον θάνατο του Falcone, ο Penguin διεκδικεί τον έλεγχο του υποκόσμου της Γκόθαμ.

jhg.jpg

Το teaser trailer μας δίνει μια γεύση από την ατμόσφαιρα και το ύφος της σειράς, η οποία υπόσχεται να είναι άκρως σκοτεινή και βίαιη, γεμάτη με ίντριγκες και αδίστακτους χαρακτήρες. Ο Farrell ενσαρκώνει άψογα τον ρόλο του κλασικού γκάνγκστερ, υιοθετώντας μια ερμηνεία γεμάτη ένταση και εκρηκτικότητα.

Εκτός από τον Farrell, στο cast συμμετέχουν η Cristin Milioti ως Sofia, η κόρη του Carmine Falcone, ο Michael Zegen ως ο γιος του Carmine, Alberto, και ο Clancy Brown ως ο Salvatore Maroni, ένας από τους παλιούς βαρόνους του εγκλήματος στην Γκόθαμ.

Την παραγωγή της σειράς έχουν αναλάβει ο Matt Reeves, σκηνοθέτης του "The Batman", μαζί με τους Dylan Clark, Colin Farrell και Lauren LeFranc. Σκηνοθέτης των τριών πρώτων επεισοδίων είναι ο Craig Zobel.

Δείτε το trailer

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image