LIFESTYLE

Ξεκίνησε επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2025

Ξεκίνησε επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2025

Η ΕΡΤ επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2025 στην Ελβετία. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση έχει επίσημα δρομολογηθεί. Η απόφαση για τη συμμετοχή της χώρας μας ήρθε από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, το οποίο αποφάσισε να συνεχίσει την παράδοση της Ελλάδας στη Eurovision. Ο διευθυντής προγράμματος της ΕΡΤ, Νίκος Δένδιας, τόνισε τη σημασία της συμμετοχής της Ελλάδας στον διαγωνισμό, υπογραμμίζοντας τις πολιτιστικές και μουσικές αξίες που προβάλλει. Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision 2025 θα λάβει χώρα στην πανέμορφη Ελβετία, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει εντατικές προετοιμασίες για να φιλοξενήσει ένα αξέχαστο γεγονός.

Από την πλευρά της, η ελληνική αποστολή θα επικεντρωθεί στη δημιουργικότητα και την καινοτομία, με την ελπίδα να κατακτήσει τις καρδιές του ευρωπαϊκού κοινού. Η ειδική επιτροπή της ΕΡΤ θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της Ελλάδας μέσω εσωτερικών διαδικασιών και διαγωνισμών, με σκοπό να βρεθεί το πιο αντιπροσωπευτικό και δυναμικό τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει επάξια στη σκηνή της Eurovision. Η συμμετοχή της χώρας μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αποτελεί πάντοτε ένα γεγονός που προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αναδείξει το μουσικό της ταλέντο σε διεθνές επίπεδο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image