LIFESTYLE

Πότε θα γίνει πατέρας ο Αργυρός;

Πότε θα γίνει πατέρας ο Αργυρός;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανυπομονεί να γίνει πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι αναμένει με χαρά την άφιξη του πρώτου τους παιδιού, κάτι που πρόκειται να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού με τις επιτυχίες του, βρίσκεται σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του. Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, είναι έγκυος και αναμένεται να γεννήσει σύντομα το πρώτο τους παιδί. Οι δυο τους προετοιμάζονται με ενθουσιασμό και αγωνία για το νέο μέλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κοντινούς φίλους και συνεργάτες, ο Αργυρός είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα της πατρότητας και δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδί του. Η σχέση του ζευγαριού δείχνει να είναι πιο δυνατή από ποτέ, καθώς η Αλεξάνδρα Νίκα απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της με τη στήριξη του αγαπημένου της. Ολοκληρώνεται έτσι μια περίοδος γεμάτη προσμονή και προετοιμασία για την οικογένεια Αργυρού, με τους θαυμαστές του τραγουδιστή να ανυπομονούν να δουν τον γνωστό καλλιτέχνη σε αυτόν τον νέο ρόλο της ζωής του.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image