LIFESTYLE

ERTFLIX: Γιορτάζει 25 χρόνια μικροφίλμ με εξαιρετικές ταινίες

ERTFLIX: Γιορτάζει 25 χρόνια μικροφίλμ με εξαιρετικές ταινίες

Η ERTFLIX ετοιμάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα 25 χρόνια παρουσίας του πετυχημένου προγράμματος «Μικροφίλμ» από το 2000 έως το 2024. Στη διάρκεια αυτών των ετών, το πρόγραμμα έχει προσφέρει στους θεατές ταινίες μικρού μήκους που έχουν ξεχωρίσει για την ποιότητα και την ποικιλία τους. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει μια συλλογή από τις πιο επιτυχημένες και πολυβραβευμένες ταινίες μικρού μήκους, προσφέροντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει έργα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον ελληνικό και διεθνή κινηματογράφο.

Καταξιωμένοι σκηνοθέτες και νέοι δημιουργοί θα παρουσιάσουν τις καλύτερες δουλειές τους, δίνοντας έμφαση στη δημιουργική έκφραση και τις πρωτότυπες ιδέες. Το ERTFLIX έχει επιλέξει να τιμήσει τα «Μικροφίλμ» διοργανώνοντας ειδικές προβολές και διαδικτυακές συζητήσεις με τους δημιουργούς τους. Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ή να θυμηθούν τις ταινίες που σημάδεψαν την εικοσαπενταετή πορεία του προγράμματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Παναγιωτόπουλος και οι νεότεροι δημιουργοί όπως η Μαρία Λογοθέτη, θα συμμετάσχουν με ταινίες τους και θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τα γυρίσματα. Αυτό το αφιέρωμα αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του ERTFLIX να στηρίξει και να προωθήσει τον ελληνικό πολιτισμό, προσφέροντας ποιοτικό περιεχόμενο στους χρήστες του. Η αναδρομή αυτή προσφέρει όχι μόνο ψυχαγωγία, αλλά και μια εικόνα της εξέλιξης της ελληνικής κινηματογραφίας μέσα από τα μάτια των δημιουργών της.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image