Χρήστος Χατζηπαναγιώτης | Επιστροφή στο θέατρο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης | Επιστροφή στο θέατρο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, νίκησε την περιπέτεια της υγείας του και επέστρεψε δυναμικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μετά το έμφραγμα που υπέστη τον περασμένο Μάρτιο, ο Χατζηπαναγιώτης πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Μπαμπάδες με ρούμι", η οποία πραγματοποιεί καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η χαρά του για την επιστροφή του στο θέατρο είναι εμφανής, και μοιράζεται τα συναισθήματά του με το κοινό μέσα από τα social media.

«Η συγκίνηση μου είμαι πολύ μεγάλη…επέστρεψα στη σκηνή με τους «Μπαμπάδες με Ρούμι» σε γεμάτα Θέατρα με γέλια και χαρές! Η περιοδεία μας σε πλήρη εξέλιξη. Σήμερα Τετάρτη στο Κιλκίς, 11-12/7 στο Δάσος στη Θεσσαλονικη,13-14/7 στο Αλκαζάρ στη Λάρισα, και μετά Έδεσσα, Βέροια, Σερρες, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή κλπ. Καλή αντάμωση λοιπόν! Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για την αγάπη και τις ευχές σας».

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image