Ο Ατζούν Ιλίτζαλι απολαμβάνει της διακοπές του στη Μύκονο με την 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι απολαμβάνει της διακοπές του στη Μύκονο με την 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής και επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλίτζαλι, μετά το τέλος των γυρισμάτων του "Survivor" στον Άγιο Δομίνικο, επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές την κοσμοπολίτικη Μύκονο. Μαζί του, η εντυπωσιακή σύντροφός του, Ayca Cagla Altunkaya, η οποία είναι κατά 30 χρόνια νεότερή του.

Ο φωτογραφικός φακός του Mykonos Live TV απαθανάτισε το ζευγάρι στα γραφικά Ματογιάννια, με την Ayca Cagla Altunkaya να δοκιμάζει ρούχα σε γνωστή μπουτίκ. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, αν και φάνηκε να δυσκολεύεται με την αναμονή, περίμενε υπομονετικά την αγαπημένη του, απολαμβάνοντας παράλληλα την ατμόσφαιρα του νησιού.

Η σχέση του Ατζούν Ιλίτζαλι με την Ayca Cagla Altunkaya ξεκίνησε το 2020, όταν και έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Instagram. Έκτοτε, το ζευγάρι είναι αχώριστο, απολαμβάνοντας συχνά ρομαντικές εξορμήσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image