Πρώτη κοινή φωτογραφία Νικολαΐδη-Φιντιρίκου στα social media

Πρώτη κοινή φωτογραφία Νικολαΐδη-Φιντιρίκου στα social media

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος φαίνεται πως ζουν έναν έντονο έρωτα, αν και προσπαθούν να τον κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα social media έδωσε τροφή για συζητήσεις και ενισχύει τις φήμες που τους θέλουν να είναι σε σχέση. Η φωτογραφία, η οποία κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, αποδεικνύει ότι το φημολογούμενο ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές μαζί, χωρίς να ανησυχεί για τα σχόλια ή τις αντιδράσεις του κοινού. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, γνωστός επιχειρηματίας, και η Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή, φαίνεται πως έχουν πλέον αποφασίσει να ενδυναμώσουν τη σχέση τους και δημόσια.

fintirikos nikolaidis 01

Παρόλο που η κοινή τους εμφάνιση στα social media ήταν απρόσμενη, η κοινότητα των διαδικτυακών ακολούθων τους ενθουσιάστηκε από την είδηση. Η φωτογραφία τους, τραβηγμένη πιθανόν σε κάποια προσωπική ή επαγγελματική εκδήλωση, δείχνει ένα ζευγάρι που έχει χημεία και αισθητή συνοχή. Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στον Τύπο και κυρίως στα social media, δημιουργώντας ένα κύμα θετικών σχολίων και υποστηρικτικών μηνυμάτων από τους φίλους και οπαδούς τους. Παρά τις προσπάθειές τους να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα, η πρώτη κοινή φωτογραφία δείχνει ότι ίσως πλέον είναι έτοιμοι να αποδεχτούν το φως της δημοσιότητας στη ζωή τους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image