Η απώλεια που λύγισε την Τοπαλίδου εν μέσω χωρισμού με τον Κουρή

Η απώλεια που λύγισε την Τοπαλίδου εν μέσω χωρισμού με τον Κουρή

Η Έλενα Τοπαλίδου συγκίνησε το πρωί του Σαββάτου, 14 Σεπτεμβρίου, με μια ανάρτηση στη μνήμη του πατέρα της. Η ανάρτηση αυτή αναφέρεται στην επέτειο από τον θάνατό του πριν δύο χρόνια, προκαλώντας έντονα συναισθήματα στους ακολούθους της. Η Έλενα Τοπαλίδου μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα αποδεικνύοντας πόσο πολύ της λείπει ο πατέρας της και πόσο μεγάλο ήταν το κενό που άφησε πίσω του. Πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της ηθοποιού, καθώς την ίδια στιγμή έρχεται αντιμέτωπη με τον χωρισμό της από τον Νίκο Κουρή.

Ο χωρισμός της από τον γνωστό ηθοποιό, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, ήταν αναπάντεχος και προσέθεσε ακόμα μεγαλύτερο βάρος στο ήδη δύσκολο ψυχολογικό της φορτίο. Η ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου έγινε γρήγορα viral, καθώς αμέτρητοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους. Η τραγική απώλεια και ο χωρισμός μοιάζουν να έχουν λυγίσει την ηθοποιό, που συνεχίζει να δείχνει το πόσο δυνατή είναι μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις και τις αναρτήσεις της. Παράλληλα, το όνομα του Νίκου Κουρή, το οποίο συνδέθηκε με την προσωπική της ζωή, παραμένει στο επίκεντρο της προσοχής των media. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image