Στέλιος Παρλιάρος | «Όχι, δεν θα μπορούσατε να με δείτε σε κάποιο reality και το έχω πει ήδη από την εποχή πριν ξεκινήσουν όλα αυτά στην τηλεόραση»

Στέλιος Παρλιάρος | «Όχι, δεν θα μπορούσατε να με δείτε σε κάποιο reality και το έχω πει ήδη από την εποχή πριν ξεκινήσουν όλα αυτά στην τηλεόραση»

Ο Στέλιος Παρλιάρος, ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ζαχαροπλάστες στην Ελλάδα, έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (20/5). Εκεί, δέχτηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους chef και στους… τηλεοπτικούς chef. Οι chef… chef έχουν κάνει τηλεόραση και υπάρχουν και αυτοί που είναι κατ’ εξοχήν στην τηλεόραση. Καθένας κάνει αυτό που του αρέσει νομίζω, γιατί όλοι μας έχουμε περάσει από την τηλεόραση. Ακόμα και οι chef της πιο παλιάς γενιάς έχουν κάνει τηλεόραση», δηλώνει ο Στέλιος Παρλιάρος.

«Όχι, δεν θα μπορούσατε να με δείτε σε κάποιο reality και το έχω πει ήδη από την εποχή πριν ξεκινήσουν όλα αυτά στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να το υποστηρίξω εγώ. Θαυμάζω τους συναδέλφους που το κάνουν», ξεκαθαρίζει ο γνωστός pastry chef.

«Δεν έχω το αιχμηρό σχόλιο, δεν μπορώ να γίνω αυστηρός, ούτε να γίνω με αυτό το ύφος κριτής. Δεν παίζουν καθόλου ρόλο τα χρήματα στο να αποδεχθώ μία τέτοια πρόταση», παραδέχεται κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Στέλιος Παρλιάρος.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image