Θρήνος για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη | Αποχαιρετά την αγαπημένη της φίλη

Θρήνος για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη | Αποχαιρετά την αγαπημένη της φίλη

Συντετριμμένη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, θρηνεί την απώλεια μίας εκ των στενότερων φίλων της, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ερμηνεύτρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον θρήνο της, δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό κείμενο αφιερωμένο στην εκλιπούσα.

"Φίλη μου αγαπημένη. Σα ψέματα. Εγώ να γράφω, να σβήνω, να γράφω αποχαιρετιστήριο για σένα. Αδιανόητο. Με τι λέξεις να σε περιγράψω; Μόνο υπέροχες στιγμές έχω από εσένα Βαγγελιώ μου. Να! Θα σκάσεις μύτη από την πόρτα και θα πεις, “Τι έγινε κορίτσια; Όλα καλά;», «γ@@ω την τρέλα μου», θα τον νικήσω." "Στην τελευταία στροφή έφαγες τρικλοποδιά… και πέταξες. Δε μπορώ να το πιστέψω. Ο ουρανός θα φωτιστεί με την παρουσία σου. Ήσουν γενναία, γεμάτη καλοσύνη, αισιοδοξία και δοτικότητα. Καλό ταξίδι φίλη μου αγαπημένη" έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αποχαιρετώντας την αγαπημένη της φίλη.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας πλημμύρισε από μηνύματα συμπαράστασης και θλίψης από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image