Γιώργος Λαμπάτος | Η έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή μέσα από το νοσοκομείο

Γιώργος Λαμπάτος | Η έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή μέσα από το νοσοκομείο

Ο Γιώργος Λαμπάτος βρίσκεται προς το παρόν στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τα νέα είναι θετικά, και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του, παρόλο που το ίδιο αυτό σπίτι δεν είναι έτοιμο για κατοίκηση ακόμα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο ίδιος ευγνωμονεί για τη δημοσιότητα και τη βοήθεια που έλαβε από το κοινό, υπογραμμίζοντας πως η ζωή του έχει αλλάξει θετικά μετά από αυτήν την υποστήριξη.

Ωστόσο, εκφράζει την ανησυχία του για τα οικονομικά του, καθώς αναφέρει πως το μόνο πρόβλημα που παραμένει είναι ένα ζήτημα με τον Μάρκο Σεφερλή. Αναμένει από τον Σεφερλή να αποσύρει το ποσό που κρατείται από δικαστική απόφαση, δηλώνοντας ότι αυτό το ποσό τον κρατάει πίσω λόγω των πενιχρών εσόδων που έχει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής, διαψεύδει αυτές τις ισχυρισμούς, επισημαίνοντας πως οι λογαριασμοί του Σεφερλή είναι κατασχεμένοι και δεν έχει λάβει κανένα ποσό.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image